Menu Utama
Halaman Utama

Produk

Pelan Pemasaran

Info Syarikat

Testimoni

Galeri

Dropship

Daftar

Faq

Berita

Hubungi Admin

Login Ahli
Username :
Password :
Lupa password
Statistik Web
Jumlah Ahli : 930
Pelawat Online : 6
Jumlah Lawatan : 283223

Ahli Terbaru
  
  Muhamad Fakhrul Fahmi Bin Abd Razak :: Wed,30,Nov,2016

  
  Sawda Muaz Uwaiz :: Wed,30,Nov,2016

  
  muhammad amin bin mahat :: Tue,29,Nov,2016

  
  Azizi Muhammad :: Sat,26,Nov,2016

  
  Zalila Zainol :: Fri,25,Nov,2016

  
  Sazali bin Atan :: Thu,24,Nov,2016

  
  Muhamad Firdaus bin Ahmad :: Thu,24,Nov,2016

  
  SHIRLY ANAK BUNGKONG :: Thu,24,Nov,2016

  
  MUSA BIN AHMAD :: Wed,23,Nov,2016

  
  Mohd Azlizam bin Ruslan :: Wed,23,Nov,2016

  
  MOHD ZAKI MAHMUD :: Wed,23,Nov,2016

  
  Muhammad haris :: Wed,23,Nov,2016

  
  Muhammad Asyraf Bin Zainudin :: Wed,23,Nov,2016

  
  Juliana binti mohd kamal :: Tue,22,Nov,2016

  
  nor kamari :: Mon,21,Nov,2016

  
  noor anis binti basuf :: Mon,21,Nov,2016

  
  Muhamad khairul ikhwan bin baharudin :: Mon,21,Nov,2016

  
  Rofihendra harun@thomas :: Sun,20,Nov,2016

  
  Muhamad Hasrul And Kadir :: Sun,20,Nov,2016

  
  Muhammad ihsan bin md nazir :: Sun,20,Nov,2016

  
  Sawda :: Fri,18,Nov,2016

  
  Nor Khairani Binti Nazri :: Thu,17,Nov,2016

  
  NORFAIZATUL AMEERA BINTI ABU BAKAR :: Thu,17,Nov,2016

  
  Syed Jamirudin :: Thu,17,Nov,2016

  
  MUHAMMAD FITRI BIN ABDUL AZIZ :: Wed,16,Nov,2016

  
  NIK MOHAMAD FAISAL BIN AZHAR :: Wed,16,Nov,2016

  
  AYUB BIN ABD GHANI :: Wed,16,Nov,2016

  
  RIDHAUDDIN BIN ISNI :: Tue,15,Nov,2016

  
  Bukhari Zainol :: Tue,15,Nov,2016

  
  mohd salis b. abu bakar :: Tue,15,Nov,2016


Berita
:: Mon,28,Sep,2015 ::
Selamat datang ke AutodownlineTurbo.com !! -

Web ini akan dilancarkan pada 6.10.2015

Sebarang pertanyaan boleh hubungi admin 0179411812


Bantuan Online

Tel/SMS Admin :
017-9411812
email :
admin@autodownlineturbo.com

 

Follow Kami di Facebook :
 
 
 
 
ID Penaja : khaiAziz | Nama : khairuddin Aziz | No Hp : 0179253839 | Email : wcm_5829@yahoo.com








Mencari Pendapatan TAMBAHAN? Peluang mudah dengan Simkad/Prepaid Tone Excel WOW. Aplikasi handphone yang begitu mudah. Sertai kami. Web Promosi bereplika memudahkan usaha promosi baru lancar..



Siapa anda? Sebenarnya peluang ini boleh disertai oleh sesiapa jua tanpa mengira usia, tanpa sebarang pengalaman...dan menariknya, modal cuma RM90...memang boleh disertai.....

 
 

Kini potensi bisnes simkad Toneexcel makin besar..bayangkan bila Tunetalk meluaskan liputan hingga ke negara2 Asean bermakna bisnes Toneexcel juga berpeluang untuk sama2 berkembang ke negara2 tersebut..bayangkan berapa ratus juta lagi pengguna  handphone yang ada di negara2 tersebut..inilah peluang terbaik yang anda akan jumpa...

Cuba anda bayangkan berapa untungnya syarikat2 telco ni..RM2.6 bilion sebulan hasil yang mereka dapat..berapa pula kita dapat sejak guna handphone?? Mengapa masih tak nak ambil peluang besar ni..jangan bagi alasan dah ramai yang join Toneexcel..ada 37 juta telefon berdaftar kat Malaysia ni dan yang dah join Toneexcel baru 350 ribu orang..masih ada 36 juta lagi no yang belum menggunakan Toneexcel...peluang masih sangat BESAR lagi..

 Berita tentang Toneexcel dalam Berita Harian 8 April 2014..sekarang boleh pilih..nak tunggu jadi orang ke sejuta atau anda nak join sekarang dan mula jana pendapatan tanpa had di Toneexcel..keputusan di tangan anda..jika anda mahu jom daftar sekarang..anda tak akan menyesal..

Cuba anda kira sudah berapa lama anda guna hp dan sudah berapa banyak anda membazir duit mcm tu saja..yang kaya cuma tauke-tauke prepaid..anda dapat apa? Jom kita sama2 kayakan diri sendiri pula..



Banyak kelebihan jika anda menggunakan simkad Toneexcel ni..jadilah pengguna bijak bukan pengguna setia..kayakan diri sendiri lebih baik dari terus kayakan tauke telco sahaja..Cuba lihat promosi-promosi yang tak putus-putus dari Toneexcel utk penggunanya. Anda tak mungkin akan jumpa syarikat telco lain yang bergitu bermurah hati dengan pengguna simkadnya..

 


 
 
 


Ketika ini perniagaan dalam bidang telekomunikasi telah menghasilkan pendapatan berbilion ringgit kepada tauke-tauke telco. Adakah anda masih nak biarkan hanya mereka yang mengaut keuntungan dan kita cuma jadi pengguna seumur hidup? Masanya dah tiba untuk anda sama2 menjana pendapatan yg amat lumayan ni. Tak perlu anda buka syarikat telco anda sendiri sebab dgn jadi PENGGUNA YANG BIJAK anda juga mampu meraih pendapatan ratusan ribu malah tak mustahil jutaan ringgit..

Program Toneexcel WOW mendapat sambutan luarbiasa seluruh negara..pengguna-pengguna telefon berebut-rebut untuk menyertai Toneexcel. Peluang dah ada depan mata kenapa nak biarkan saja

 

Testimoni mereka-mereka yang berjaya

Inilah hasilnya, Sifu Mazelan Abas beli kereta BMW ni RM340 ribu secara CASH. Pendapatan terbaru beliau dari bisnes Toneexcel ni ialah RM240 ribu sebulan..
Wow!.. Tidak sesiapa sangka bisnes sekupang dua kupang ni menjadikan beliau jutawan.

Ramai lagi yang mendapat pendapatan 4 ke 5 angka dalam bisnes yang orang kata untung sen-sen lambat kaya ni..Kini masa untuk anda juga merasai apa yang mereka rasa dah tiba..peluang dah ada di depan mata kalau anda tak rebut peluang ni anda pasti orang yang rugi..

Antara kekuatan program WOW Toneexcel

  • Syarikat adalah kukuh – Prepaid ini di pacu oleh syarikat Tune Talk iaitu sebuah organisasi di dalam kumpulan syarikat Tune Group. Syarikat CELCOM mempunyai 37% saham di dalam syarikat ini. Syarikat pengendali program pula, iaitu Tone Excel Sdn Bhd mempunyai pengalaman luas dalam aktiviti pemasaran rangkaian.
  • Pasaran amat meluas – Prepaid adalah satu produk yang sentiasa digunakan oleh orang ramai. Dengan pengguna prepaid berdaftar di Malaysia berjumlah 27 juta orang, pasarannya adalah amat menakjubkan. Ramai orang yang menggunakan 2-3 talian seorang. Sejak dilancarkan, program ini telah mempunyai 330,000 ahli.
  • Pendapatan pasif lumayan - Imbuhan BONUS RUJUKAN (Menaja) RM20 seorang dan KOMISYEN Top Up antara 6% hingga 13% yang diberikan oleh program ini, walaupun nampak kecil tetapi jika dilakukan secara konsisten untuk jangka panjang ia mampu memberikan pulangan yang lumayan. Walaupun anda tidak lagi agresif mempromosi, pendapatannya adalah berterusan dari kumpulan yang telah anda bina. Selagi mereka menambahnilai Top Up prepaid tersebut, selagi itu anda menerima imbuhannya.
  • Potensi pendapatan tanpa had – Anda boleh merujuk atau menaja orang baru tanpa sebarang had bilangan. Ia bergantung kepada usaha anda sendiri. Paling menarik, peserta boleh mempunyai beberapa akaun serenta tertakluk kepada had maksima 10 akaun sahaja.
  • Hak eksklusif pengedaran – Apabila anda menyertai program sebagai ahli, anda secara otomatik boleh menaja rakan baru menyertai anda. Penyertaan tidak boleh dilakukan di kedai-kedai menjual prepaid seperti kebiasaan penjualan Sim Kad prepaid lain yang ada di pasaran.
  • Sistem pengedaran mudah - Sistem affilates online mempromosi laman web sebegini memberikan alternatif kepada mereka yang sedang bekerja kerana ia amat mudah dilakukan. Anda tidak perlu menjual apa-apa produk, sebaliknya hanya mempromosi dan mengajak rakan-rakan anda untuk turut serta dalam program ini. TIADA PENJUALAN! TIADA STOK PRODUK!
  • Kos dalam kemampuan – Jika anda ingin memulakan perniagaan, selalunya kos untuk memulakannya adalah  tinggi, Dalam program ini, anda hanya perlu mengubah rangkaian talipon yang sedia ada ke prepaid Tone Excel WOW. Dengan hanya RM90, anda mendapat segala manfaat selaku pengguna TuneTalk dan manfaat kewangan program ini. Kadar untuk layak dibayar komisyen pula sangat rendah iaitu Top Up RM20 sahaja sebulan. Saya pasti ramai yang Top Up lebih dari itu.
  • Peluang meningkatkan pendapatan – Program ini menyediakan platform untuk anda meningkatkan lagi pendapatan KOMISYEN Top Up. Anda boleh menjadi 'Junior Centre', ‘Service Center’ yang menawarkan komisyen Top Up secara infiniti (tanpa mengira aras) atau meningkatkan lagi kedudukan dengan menjadi Cawangan Tone Excel.
  • Pengurusan yang pro-aktif - Banyak nilai tambah disertakan dengan program ini. Selain manfaat perlindungan insuran 100K, tebus mata tiket Air Asia, pihak pengurusan juga menjalankan aktiviti sokongan seperti mesyuarat bisnes di pejabat, latihan pembelajaran tentang bisnes ini, majlis pengiktirafan ahli dan cabutan bertuah bagi memberikan dorongan untuk ahlinya berjaya.
  • Penyertaan adalah terbuka - Sesiapa yang berumur 12 tahun keatas boleh menyertai program ini. Bagi orang yang bukan warganegara Malaysia, mereka hanya memerlukan paspot yang sah untuk turut serta. Syaratnya adalah hanya mempunyai akaun bank Malaysia untuk pembayaran bonus dan komisyen.
  • Masa menyebelahi anda - Untuk mendapatkan rakan dalam rangkaian anda, tiada tekanan masa yang dikenakan, Anda hanya bersaing dengan diri anda sendiri. Anda boleh mencari, katakan 10 orang dalam seminggu, anda juga boleh mencari 10 orang tersebut dalam masa 1 bulan atau 2 bulan. Segalanya atas kehendak dan usaha anda.    

Sebagai kesimpulan, segmen perniagaan pemasaran rangkaian berkembang pesat di serata dunia dan di Malaysia. Jangan lepaskan peluang untuk mencipta kejayaan. Anda perlu mempelajari selok belok bagaimana menjayakan perniagaan ini.
Pasti ramai di antara anda yang telah didatangi oleh rakan-rakan yang membawa pelbagai jenis ‘peluang’ bisnes. Tetapi, adakah anda telah bersedia untuk melaburkan wang dan masa anda untuk membina bisnes tersebut sehingga berjaya? Adakah anda mempunyai pengalaman dalam proses membina rangkaian? Jika anda tidak punya pengalaman lagi, pelajari dulu konsep bisnes pemasaran rangkaian dan ketahui apa yang diperlukan untuk berjaya.

 
 
Sertai AutodownlineTurbo.com dan Anda Akan Dapat Laman Web Seperti Ini Untuk Membina Rangkaian Seterusnya Memaksimakan Pendapatan Anda.
Daftar SEGERA hari ini.. dan kami akan Terangkan LEBIH LANJUT dan BANTU ANDA untuk BERJAYA BERSAMA KAMI.
 
Jangan Lepaskan Peluang Ini !!
 
 
Sebarang pertanyaan atau cadangan, sila kemuka di bahagian komen di bawah:
PENAFIAN : Ini adalah laman web peribadi untuk tujuan promosi bagi pemilik web dan kumpulan tajaannya. Web ini bukan web rasmi bagi syarikat yang menjalankan perniagaan ini. Segala potensi pendapatan yang dinyatakan adalah simulasi dan bergantung kepada usaha individu yang terlibat untuk mencapai sasaran pendapatan yang dicadangkan.
AutodownlineTurbo.com © 2015 | Web Design: Biz1m.com